Hjem Jubileumsfering i 2015

tirsdag16 oktober 2018

Jubeliumsfeiring 2015!

Den 21. Mai 2015 feiret Top10 sitt 10-års jubileum. Jubileumsfeiringen bestod av en storslått 3-delt dag på Rådhuset på FNs årlige ”World Day for Cultural Diversity for Dialogue and Development».  Dagen ga oss en mulighet til å synliggjøre verdien av kulturelt mangfold og formidle historier som motiverer og som gir innsikt i at alle kan lykkes uansett bakgrunn. Dagen fokuserte på å rette oppmerksomhet mot den utvalgte gruppen kvinner og menn og utnytte deres erfaringer slik at de kan være rollemodeller for andre.

Dagen startet med et frokostmøte med innlegg og deltagelse fra 85 personer, inkludert Laila Bokhari (Statssekretær), Lars-Kåre Legernes (Oslo Chamber of Commerce) og Kristin Skogen Lund (NHO). Dialogen var en inspirerende mangfoldsdebatt som synliggjorde fordelene av å øke integreringshastigheten til internasjonale kvinner og menn i norsk næringsliv.

Hovedarrangementet var en jubileumsfeiring med 175 deltagere fra nærings- og samfunnsliv, tidligere vinnere og ytterligere publikum. Blant programmet var utdeling av pris og tale fra H.K.H. Kronprins Haakon

. Vi reflekterte over de siste 10 årene til top10 og kåret de nyeste TOP10 vinnerne. 

Dagen endte med et fokus på de unge, med årets ung leder vinner, Pamir Ehsas, som hedersgjest. Det ble tid for prat og historier fra ungdom som viste et utrolig engasjement for å forbedre verden vi lever i. Slik Pamir sa «det er typisk norsk å være empatisk og å bruke denne empatien til å hjelpe andre». Takk til alle deltagere for å ha vist denne gode norske empatien!